Mangagames

Er bestaan al vele jaren varianten van manga spellen. Pokémon bijvoorbeeld, was oorspronkelijk uitgebracht als een spel voor de Game Boy. Pas daarna werd het een tekenfilm. Naast Pokémon bestaan er natuurlijk nog diverse andere manga of anime videospellen. Deze kunnen bijvoorbeeld gespeeld worden op de PlayStation, Nintendo of de Xbox. Hieronder volgt een lijst van 10 goede videospellen die gebaseerd zijn op mangaspellen:

 1. U.N. Squadron
 2. Astro Boy
 3. Jojo's Bizarre Adventure
 4. Jump Ultimate Stars
 5. Dragon Ball Z
 6. Fist of the North Star
 7. Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars
 8. Bleach
 9. Little Nemo: The Dream Master
 10. Mobile Suit Gundam

Manga games apps

Ook zijn er manga spellen in de vorm van apps, bijvoorbeeld voor op je tablet of telefoon. Enkele manga apps:

 • Manga Pix
 • Juniper's Knot
 • Manga University

Deze apps zijn niet alleen spellen, maar er zijn ook apps waarmee je kunt zoeken naar nieuwe mangastrips om te lezen. Hieronder kun je deze apps direct op je iPhone of iPad installeren.

Manga games voor pc en laptop

Natuurlijk zijn er ook talloze manga spellen die je gewoon vanaf je laptop of desktop kunt spelen. Soms moet je zo'n spel downloaden, maar meestal zijn deze games gewoon gratis en online te spelen. Hierbij zitten vechtspellen, maar ook verkleedspellen, tekenspellen, muziekspellen en meer. Kortom, wat betreft manga (en anime) zijn er overal ontzettend veel games te vinden!

Een aantal van deze leuke spellen hebben wij op deze website voor je gedeeld. Uiteraard kun je ook bij ons terecht met vragen over waar je de andere spellen kunt krijgen.

Artikelen

Japanse Penalty

Wil je penalty schieten? Dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben namelijk een nieuw spel voor je: Japanse Penalty. Bij dit Japanse spel, ontwikkeld in 2006, moet je natuurlijk zo veel mogelijk ballen het doel in schieten. Het spel heeft niet voor niets de naam “Penalty Schieten”!

Hoe speel ik voetbalspelletjes

Lees meer...

Opmaken 48

Het spel Opmaken 48 is een leuk mangaspel waarin je een prachtige Japanse dame in een Japanse stijl moet aankleden. Je kunt het spel eenvoudig spelen op je laptop of desktop; de bediening werkt gewoon met de muis. De dame die je aankleedt - je mag haar zelf een naam geven - heeft de prachtige, grote ogen waar de Japanse manga om bekend staat.

Lees meer...

Lees Japanse Restaurant

Houd jij van bediening spelletjes, én houd je van manga? Dan is Lee's Japanese Restaurant dé plek voor jou! In dit spel ga je aan de slag als serveerster in Lee's Japanse restaurant. Wat je moet doen is de klanten naar hun tafel brengen, hun bestelling opnemen, en ze vervolgens het gerecht brengen. Klinkt makkelijk, toch

Lees meer...