Over Kzenagames.nl

Kzenagames.nl is een verzamelwebsite over manga, mangaspellen en anime. Alles wat met manga te maken heeft, vind je op Kzenagames.nl.

Om te beginnen vind je hier een goede uitleg over wat manga nu eigenlijk is, namelijk de naam voor Japanse strips. Uitleg over manga vind je hier >>
Daarnaast hebben we een artikel gewijd aan manga en anime. Anime is namelijk belangrijk wanneer het om manga gaat.

Manga spellen

Ben je op zoek naar manga spellen? Ook dan ben je op Kzenagames.nl aan het juiste adres. In ons artikel Mangagames kun je lezen welke manga games er allemaal verkrijgbaar zijn en ook waar je mangagames online kunt spelen. Een aantal spellen vind je zelfs al op deze website. Ken jij of heb jij een leuk mangaspel, dat we echt moeten opnemen op onze website? Laat het ons dan weten via het contactformulier!

Over ons

Kzenagames.nl is tot stand gekomen door een aantal liefhebbers van manga en anime. Onze liefde en kennis over deze Japanse kunstvorm besloten wij te delen met andere fans om ons heen. Mis je iets op onze website, of heb je een waardevolle toevoeging voor ons? Laat het ons dan vooral even weten via het contactformulier. Ook voor vragen of andere opmerkingen kun je bij ons terecht.